19 Kasım 2011 Cumartesi

O Kadar ki, Bi O Kadar daha?

Sevgili ayfona 'ay popom' deyip geçiveren, android aşığı toplumsal vakalarım, benim gibi androidin nasıl yazılacağından bir türlü emin olamayan telefon zıpırcıkları, ders çalışmamak için cilt cilt roman okuyan, seri seri film izleyen, dizilerin tüm sezonlarını bir çırpıda bitiriveren bahar hasreti çeken ama bere takmaya mecbur kalan deodorant kullanıcılarım, yine-yeni ve yeniden gelen sigara zamlarından sonra tekel 2000 e dönen duman avcılarım, çok sevgili suavi sakalı hayranlarım, esrarlı ve gizemli gözlerle bu satırları okuyan çekik gözlülerin sinemasına hayran olan bim ürünleri sevdalılarım, canlarım, cananlarım, milyonlarca hayranımdan sadece biri! Koştun geldin hemencecik. Yorulmadın ya inş.? Mevzu şu ki;

aslında mevzu diye bir şey yok. Aslında sadece ben ve şu an karşımdaki duvarda asılı sünnet fotoğraflarım var. Kafamda böyle hükümdar şapkası, pelerin, elimde asa falan. Ve seni kutsuyorum sevgili ve sayın pipi kesici.

Aslında adama ve beni tutan hemşireye çok ayıp oldu biliyor musun? Yok bilmiyorsun. Çok küfür ettim. Ağza alınmayacağı bırak akla bile gelmeyecek küfürler. Ne için peki? Pilava katılacak minnacık bir pipi parçası için. Peeh.

Hakikaten pilava katmıyorlar ya onu tavuk eti niyetine?

Volkan Konak aslında 'altıma yapıyorum altıma yapıyorum yumuşacık kalıyor' tadında bir insan.

Onu bunu bırak bir o yanındaki masaya, ben sana bir şey söyleyeyim mi? Kadın küfür etmemeli. Budur yani.

Şükran* bebeyim yazın seninle yazın tatile çıkalım. Koca bir yaz geldi geçti sadece bir kere suya girebildim banyo dışında. Peeh!

*Blogumun ismidir.

1 yorum: